{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

Kinderen van het paradijs: Laurence en Jonas Haegeman

Restaurants zijn vaak een familieaangelegenheid: ze gaan over van vader op zoon of van meester-kok op souschef. In Brakel vertellen Laurence en Jonas Haegeman een ander verhaal. Hier staan broer en zus als twee gelijken aan het fornuis, waarbij ze erin geslaagd zijn om de stijlvolle brasserie van hun ouders naar een gastronomisch topniveau te tillen. Zonder veel poeha bouwden ze in hun Vijf Seizoenen aan een intelligente en subtiele keuken waar ze een nieuwe invulling geven aan de combinatie groenten-vlees.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels