{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

De vurige tango van Ansoler

Vlaanderen en Catalonië, twee gastronomisch dynamische regio’s verenigd onder één dak. We zijn bij Ansoler, waar de twee chef-koks Anne-Sophie Breysem en Jaume Soler de handen in elkaar slaan met sommelier Daan de Maerteleire. Een winnend trio dat goed is voor heel wat culinair vuurwerk in Hasselt en daarmee de opgang van Limburg in de Belgische gastronomie bevestigt. Hoog tijd voor een bezoekje in het teken van een even veelzijdige als verrassende groente: de artisjok.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels