{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

Lode De Roover stoomt zich klaar voor de Bocuse d’Or in Turijn

Sinds de mooie tweede plaats van Roland Debuyst in 1997 en de bronzen medaille van Ferdy Debecker in 1999, stond er geen Belg meer op het erepodium van de Bocuse d'Or. Maar misschien kan Lode De Roover, chef-kok van restaurant Fleur de Lin, daar verandering in brengen. Die druk op zijn schouders draagt hij met een bescheidenheid die hem siert. Gefocust op zijn doel ontvangt hij ons in de splinternieuwe Flanders Food Faculty, een trainingscentrum op maat, waar hij zich voorbereidt op de aanstaande proeven.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels