{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Smokey Eyes, episode 3

Op 10 december 2018 vond de tweede editie van Smokey Eyes plaats bij The Jane in Antwerpen, een evenement helemaal in het teken van ontdekking, innovatie en intense beleving. Met de zomer in aantocht wordt het tijd voor editie drie. Schrijf 3 juni alvast in je agenda, want het wordt een dag vol buitengewone activiteiten en enkele verrassingen van formaat. Bestel snel je tickets, want het aantal plaatsen is beperkt!

Plaats van de afspraak: Silo’s in Boortmeerbeek in de provincie Vlaams-Brabant. Het restaurant van Danny Vanderschueren vormt de spil van de workshops die er die dag worden georganiseerd. Net als bij de eerste twee edities van Smokey Eyes staan inspiratie, ontspanning en plezier centraal. Tussen de lunch die wordt bereid door de explosieve Yvan Janssens en het diner met dessert van Roger van Damme krijgen de deelnemers ruimschoots de gelegenheid om op ontdekking te gaan in de wereld van de Belgische whisky, pottenbakkerskunst en bereidingstechnieken voor roomijs met aromatische kruiden.

Bestel vanaf vandaag je tickets voor dit evenement op www.universe.com/smokey-eyes

Het aantal plaatsen is uiteraard beperkt en na het succes van de evenementen in juni en december 2018 belooft ook de editie op 3 juni in een wip volgeboekt te zijn. Snel zijn is dus de boodschap!

Het gedetailleerde programma: 3 JUNI 2019

11.30 uur: Ontvangst bij Silo’s

12.30 uur: Lunch by Yvan Janssens

14.00 uur: Workshop 1: ijs met aromatische kruiden

15.00 uur: Workshop 2: pottenbakkerskunst

16.00 uur: Workshop 3: whisky van Gouden Carolus

17.30 uur: Verrassingsaperitief en toespraak door Roger van Damme

19.30 uur: Diner en dessert van Roger van Damme

 

detail image detail image detail image detail image detail image