{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
PubliReportage

Callebaut: Chocolade smaakt altijd

Brunch, high tea, all day breakfast... De klassieke maaltijden krijgen meer en meer het gezelschap van nieuwe vormen die de traditionele menukaart overhoop halen. Chocolade is niet langer exclusief voorbehouden voor het dessert, maar duikt op in alle eetmomenten doorheen de dag. Met zijn campagne ‘chocolate moments’ levert Callebaut allerlei inspiratie om aan de nieuwe eetverwachtingen tegemoet te komen.

Wie houdt er niet van chocolade? Niet alleen voor z’n smaak, maar ook voor de structuur ervan in de mond. Cacaoboter smelt op een temperatuur van 35 tot 37 °C, net onder onze lichaamstemperatuur dus. Daardoor kunnen we volop genieten van de heerlijke textuur en smeuïgheid ervan. Door onze veranderende voedingsgewoontes is chocolade nu nóg prominenter aanwezig op ons bord. Jong en oud geniet ervan, en niet alleen in real life. Ook op de socialenetwerksites is chocolade alomtegenwoordig. Zo zijn chocolade en alle hashtags die ermee verbonden worden een van de populairste onderwerpen op bijvoorbeeld Instagram.

Creativiteit binnen handbereik

In de keuken associëren we chocolade vaak met ingewikkelde en tijdrovende ingrepen. Zeker wanneer we gaan tempereren, wat heel wat manuren vraagt. Nochtans bereik je met eenvoudig gesmolten chocolade Callets™ al heerlijke resultaten die tegelijk mooi zijn om te zien: mousses, smeerpasta, sauzen, (warme) dranken of in een chocoladefontein... Je kunt oneindig veel kanten uit met vers fruit, roomijs, wafels en donuts en tegelijk zet je ze prachtig in de chocoladeverf. Maar wees ook eens creatief met chocolade tijdens het ontbijt en de lunch. Denk aan Callets™ in een yoghurtof breakfast bowl of American pancakes met heerlijke Belgische chocoladesaus.

Naast het chocolade Callets™ assortiment, biedt Callebaut ook verschillende kant-en-klare producten die gemak en snelheid in de keuken bevorderen. Denk aan de chocolade-, karamel- of fruittoppings, maar ook aan de moussepoeders waarmee je in een handomdraai een heerlijke chocolademousse maakt. Decoreer vervolgens met de kleurrijke en knapperige decoraties van Mona Lisa. Of als je het ultieme wowmoment wilt creëren, serveer je dessert dan in één van de nieuwe kant-en-klare dômes van Mona Lisa Decorations. En met de Ruby RB1, de recentste ontdekking van Callebaut, voeg je nu ook kleur en nieuwe, verrassende smaaksensaties toe aan ieder moment van de dag.

Inspiratie opdoen met Callebaut

Instagram: callebautchocolate
Facebook: callebaut
YouTube: callebautchocolate

www.callebaut.be
www.monalisadecorations.com

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder