{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
PubliReportage

Fris en vernieuwend: de professionele room van Debic

Debic, het beroemdste merk van room voor professioneel gebruik, brengt een nieuwe fles op de markt. Een bijzondere innovatie die bewijst dat doorgedreven oog voor detail altijd opnieuw het verschil maakt.

Koken is een geheel van handelingen. Precies, beheerst, herhaald. Als een pianist op zijn toetsen of een beeldhouwer met zijn klei werkt de chef met zijn handen, die het soms zwaar te verduren krijgen. Iedere handeling kan het verschil maken, tijdens de mise-en-place, maar ook in het heetst van de strijd. Dat heeft Debic goed gezien en precies daarom ging men op zoek naar manieren om het de chef gemakkelijker te maken. Eerder kwam het merk al met de allereerste kookroom en slagroom in spuitbus, maar nu komt Debic met een nieuwe fles die bedoeld is om het leven van de handen van de chef net iets makkelijker te maken. Met een aantal grote voordelen tot gevolg.

De verzegelde, hersluitbare dop lekt niet. Een seal is niet meer nodig en dat betekent sneller werken. Als laatste zorgt de stevige grip ervoor dat elk gebruik precisiewerk wordt. Dat alles maakt dat de chef zich opnieuw kan bezighouden met dat waar het om gaat: het ontwikkelen van prachtige creaties!

Al die verbeteringen lijken op het eerste gezicht eenvoudig en bijkomstig, maar chef-koks en patissiers zullen ze ongetwijfeld naar waarde weten te schatten omdat ze getuigen van een grondig inzicht in het werk en de omstandigheden in restaurantkeukens. Het is niet voor niets dat Debic hét Europese zuivelmerk voor de professionele keuken is.

Een verbeterd recept: Panna Cotta

De grote Italiaanse klassieker, bereid met verse room, nu nog smaakvoller. Het basisrecept kun je naar eigen creativiteit verder verwerken.

  • romige en smeuïge smaak, met een heerlijk zacht mondgevoel
  • precies dezelfde smaak als zelfgemaakte panna cotta
  • praktisch te bereiden 
  • tijdswinst in drie stappen
  • een veelzijdige basis voor al je eigen desserts

www.debic.com