{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Alcoholvrije Apple Cocktail

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)

Cocktail 260 ml (in het appelglas)

  • 200 ml appelsap
  • 60 ml Fever Tree tonic
  • 100 ml R&D Cocktail-Foam Blackberry & Tarragon
  • 2 braambessen
  • Takje dragon
  • 60 ml Fever Tree tonic2. 

Sour cocktail 90 ml (in het Martiniglas)

  • 70 ml appelsap
  • ​​​​​​​20 ml Fever Tree tonic
  • 50 ml R&D Cocktail-Foam Blackberry & Tarragon
  • ​​​​​​​1 braambes
  • Takje dragon

Cocktailhapje met Cripsy-Foam Beetroot (2 personen)

  • 6 R&D Crispy-Foams met rode biet
  • 5 rode bieten
  • 4 g zure room
  • 1 g honing
  • 6 takjes vene cress
BEREIDING

Cocktail 260 ml (in het appelglas)

  • Doe het appelsap en de tonic in een mengglas en daarna in het glas
  • Voeg enkele blokjes ijs en braambessen toe aan de cocktail
  • Werk af met een R&D Cocktail-Foam Blackberry & Tarragon

Sour cocktail 90 ml (in het Martiniglas)

  • Doe het appelsap en de tonic in een mengglas en daarna in het glas
  • Voeg enkele blokjes ijs en braambessen toe aan de cocktail
  • Werk af met een R&D Cocktail-Foam Blackberry & Tarragon

Cocktailhapje met Cripsy-Foam Beetroot (2 personen)

  • Haal de Crispy-Foams uit de verpakking. Sluit direct de verpakking, aangezien de Crispy-Foams gevoelig zijn voor luchtvochtigheid.
  • Maakt een gaatje in het midden van de Crispy-Foam en vul met honing en zure room. Werk af met een takje vene cress. 
  • Leg enkele verse rode bieten in je presentatiedoosje en leg hierop de Crispy-Foams
  • Tip: Serveer dit hapje à la minute

 

recipe