{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Belgische chocolade, olijven en rode biet

Matthieu Chaumont
Matthieu Chaumont • Humus x Hortense
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • Een dun schijfje rauwe rode biet
  • 1,5 cl vers geperst citroensap
  • 1 kalamantaolijf zonder pit
  • 1 cl gewone siroop
  • 2 cl witte vermout (Dolin)
  • 1 cl witte rum
  • 4 cl Bishop's gin Belgian Chocolate

 

BEREIDING
  • Vul de shaker voor 2/3 met ijsblokjes
  • Shake gedurende enkele seconden
  • Schenk in een vooraf gekoeld cocktailglas, waarbij je de ijsblokjes, rode biet en olijf eruit filtert
recipe
Matthieu Chaumont

Matthieu Chaumont

Humus x Hortense
De Vergniesstraat 2, 1050 Brussel
T: 0474 65 37 06

Vooraleer hij, met de opening van zijn mixology bar Hortense in het Brusselse Sablon, de Belgische cocktail scene een nieuw elan gaf, had Matthieu Chaumont al een indrukwekkend parcours afgelegd. Vanuit Parijs trok hij over Londen naar New York. Zijn ontmoeting met Caroline Baerten en Nicolas Decloedt, groentechef van Humus, zorgde voor een ommezwaai. De twee hotspots smolten samen, en een culinaire tempel ontstond : Humus x Hortense. 

Gerelateerd