{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Brazilian Cucumber Ice Tea

Jeroen Schell
Jeroen Schell • Centpourcent
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • Viva Sara Caipirinha
  • Ponthier Citron Jaune
  • Monin komkommer
  • limoen
  • muntblaadjes
BEREIDING
  • 1 liter thee zetten met 1 liter water en 100 gram thee.
  • Laat de thee afkoelen volgens het shockvries effect.
  • Voeg 154 cl Monin Spicy Mango siroop toe.
  • Vul een longdrink glas voor de helft met ijs.
  • Giet de ice tea in en serveer met een schijfje sinaasappel.
recipe
Jeroen Schell

Jeroen Schell

Centpourcent
Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver
T: 0032 15 63 52 66

In hun restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver, vlak bij Mechelen, openen Axel Colonna-Cesari en Anneleen Soethaert de deuren naar een culinair universum waar alles draait om het product zelf. Axel Colonna-Cesari leerde de kneepjes van het vak bij Bruneau en kookt ongedwongen menu's die een sterrenchef waardig zijn. Drie jaar geleden kwam sommelier Jeroen Schell, een van de meest creatieve talenten van het land in zijn vakgebied, het team versterken. Op zijn unieke kaart staan onder meer zorgvuldig geselecteerde, alcoholvrije dranken die perfect zijn afgestemd op de menu’s, waaronder enkele weldoordachte, huisbereide theeën.

 

Gerelateerd