{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Burrata met noordzeegarnalen uit Nieuwpoort

David Grosdent
David Grosdent • L'Envie
DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)
  • 2 bolletjes burrata 
  • 100 g garnalen
  • 30 miniradijsjes 
  • 4-5 ocaknollen
  • Olijfolie
BEREIDING
  • Breng de burrata op smaak met olijfolie, peper en zout
  • Snijd de radijsjes en ocaknollen in dunne schijfjes
  • Snijd enkele radijsjes in kwartjes
  • Pel de garnalen
recipe
David Grosdent

David Grosdent

L'Envie
Helkijnstraat 38, 8554 Zwevegem
T: 056 22 19 83

De van oorsprong Eupense David Grosdent opende in 2015 samen met zijn partner Inès Vankeirsbilck zijn restaurant L’Envie. Op het kruispunt tussen Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk, ligt Zwevegem. Hier serveren David en Inès een creatieve keuken met streekproducten en een geheel eigen identiteit. Hij beheerst zijn klassiekers tot in de kleinste details en laat zijn feilloze techniek spreken zonder ermee op te scheppen. Hij is een van de jongste talenten van ons land.

Gerelateerd