{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Cassoulet van asperges, hondshaai

Giovani Oosters
Giovani Oosters • Vous lé Vous
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 2 bussels asperges
  • 1 limoen
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 2 dl room
  • citroenverbena
  • 400 gr hondshaai
BEREIDING
  • Schil de asperges en hou de schillen bij. Snij de helft in carpaccio met behulp van een dunschiller. Hou apart en breng voor gebruik op smaak met limoen, peper, zout en olijfolie.
  • Kook de rest gaar gedurende 2 min in kokend gezouten water.
  • Haal de asperges eruit en koel ze af. Laat de aspergeschillen gedurende 2u meekoken in het aspergekookvocht. Zeef en laat 1/3 inkoken. Voeg room toe en laat verder inkoken tot een intense saus.
  • Voeg de citroenverbena toe, mix en zeef. Gaar de hondshaai in het kookvocht. 
recipe
Giovani Oosters

Giovani Oosters

Vous lé Vous
Wimmertingenstraat 76, 3501 Wimmertingen
T: 011 74 81 55

Giovani Oosters heeft dit jaar de award ‘Denk Groenten! Denk Fruit!’ gewonnen. Gault&Millau reikt die prijs uit aan het restaurant dat de meeste groenten en fruit op het menu zet. Oosters is een van de opkomende talenten van de Belgische gastronomie en maakt deel uit van de Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Gerelateerd