{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Crème brûlée met kardemom en fruitgel van granaatappel 

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)

Crème brûlée met kardemom

  • 7 g agar+
  • 190 g room 35%
  • 125 ml melk
  • 50 g palatinose
  • 20 g Cocovite eierdooiers
  • 5 stuks kardemom

Fruitgel van granaatappel

  • 100 g Ponthier granaatappelpuree
  • 10 g dextrose
  • 6 g cold gel
BEREIDING

Crème brûlée met kardemom

  • Meng de eierdooiers met de palatinose.
  • Plet de kardemom en warm samen met de overige ingrediënten op tot 80°C.

Fruitgel van granaatappel

  • Meng de dextrose met de cold gel.
  • Meng hier de granaatappelpuree onder.
recipe