{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Eclair met rood fruit, witte chocolade en yoghurt

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)

Voor de gel van rood fruit:

  • 100 g Ponthier puree met rood fruit
  • 10 g dextrose
  • 3 g emulbinder

Voor de crème pâtissière van rood fruit:

  • 300 g Ponthier puree met rood fruit
  • 80 ml melk
  • 60 g room 35%
  • 40 g palatinose
  • 22 g creamy gel

Voor de ganache van witte chocolade en yoghurt:

  • 200 g witte chocolade
  • 200 g volle yoghurt
  • 3 g emulbinder
BEREIDING

Voor de gel van rood fruit: 

  • Meng de dextrose met de emulbinder.
  • Meng hier de puree met rood fruit onder. 

Voor de crème pâtissière van rood fruit:

  • Meng alle ingrediënten en warm op tot 80°C.
  • Laat afkoelen.  

Voor de ganache van witte chocolade en yoghurt:

  • Meng de volle yoghurt met de emulbinder en warm op tot 37°C.
  • Voeg de witte chocolade toe en mix het geheel.
  • Laat opstijven in de koeling. 

Afwerking: Snij de éclairs in stukjes, zet ze rechtop en vul ze. Werk af met rood fruit. 

recipe