{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Fazant, foie gras, kalfszwezeriken, truffels, savooiekool

David Heine
David Heine • La Fleur de Thym
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 1 dubbele fazantfilet
  • 1 blok foie gras
  • 1 kalfszwezerik (hart)
  • 1 herfsttruffel
  • 1 savooiekool
  • gevogeltefond
  • room en boter
  • lecithine van soja
BEREIDING
  • Kook de kalfszwezerik in bouillon.
  • Blancheer de savooiekool op Engelse wijze.
  • Bekleed een ovenschaal met folie en leg er sneetjes fazant in.
  • Vul de fazant met de ganzenlever, de kalfszwezerik en de truffel.
  • Stoom de bereiding au bain-marie.
  • Dik de gevogeltefond in, voeg er een beetje room aan toe, klop die op tot boter en emulgeer dan met de lecithine.
  • Serveer met deze jus, op smaak gebracht met truffel. 
recipe
David Heine

David Heine

La Fleur de Thym
Rue de Liège 34, 6660 Houffalize
T: 061 28 97 08

Aromatische keuken’, dat is de signatuur van David Heine, de Ardeense ambitieuze chef van La Fleur de Thym in Houffalize. Zijn motto: smaak en respect voor de producten. Gepassioneerd door aromatische kruiden en specerijen, varieert hij zijn menu volgens het seizoen. David is actief lid van de Jeunes Restaurateurs d’Europe die talent, passie en innovatie vooropstellen.

Gerelateerd