{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Gepocheerde biologische eieren, gerookte ganzenlever, cappuccino van paddenstoelen

Alain Bianchin
Alain Bianchin • Alain Bianchin
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 4 biologische eieren van 55 g
  • 1 kleine ganzenlever
  • 200 g wildepaddenstoelenmengeling
  • 1 el gehakte peterselie
  • 1 kl gehakte sjalotjes
  • Voldoende boter en olijfolie
  • Wat aromatische kruiden
BEREIDING
  • Kook de eieren 1 uur op 62,5 graden
  • Rook de ganzenlever 6 minuten in een warmerookoven.
  • Snijd met de vleessnijmachine fijne sneetjes van de ganzenlever en rol ze op.
  • Sauteer de paddenstoelen op hoog vuur en voeg de sjalotjes en de gehakte peterselie toe.
recipe
Alain Bianchin

Alain Bianchin

Alain Bianchin
Chaussée de Bruxelles 663, 3090 Overijse
T: 02 657 67 88

Alain Bianchin is lange één van die prachtige rechterhanden in de keuken geweest, onontbeerlijk voor het succes van de grootste restaurants ter wereld. Ziel van een van de grootste gastronomische plekken in ons Belgenland, Le Chalet de la Forêt, daarna Chef in Villa Lorraine, waarna hij een vliegende start nam in zijn eigen zaak in 2015. Snel beloond met een ster, boetseert hij zijn eigen keuken, geworteld in techniek en productkennis maar met een ongelofelijke creativiteit en vooral zeldzame emotie.

Gerelateerd