{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

M’Hamsa couscous, granaatappel, feta van Polle geitenkaas, ras el hanout

Joeri Huybs
Joeri Huybs • Vin Perdu
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • M’Hamsa couscous
  • groentebouillon
  • ras el hanout
  • olijfolie
  • sushiazijn
  • pezo
  • sjalot
  • bieslook
  • bosui
  • platte peterselie
  • granaatappel
  • limoensap
  • feta van Polle geitenkaas
BEREIDING
  • Kook de M’hamsa couscous gaar in groentebouillon met zout en Ras el Hanout. Laat hem nadien een tijdje uitdampen.
  • Werk hem dan op met olijfolie en suhiazijn, peper en zout, sjalot, bieslook, bosui en plattepeterselie, granaatappel, ras el hanout en limoensap.
  • Snij de feta in blokjes en dresseer samen met de couscous op een bord. 
recipe
Joeri Huybs

Joeri Huybs

Vin Perdu
Steenweg op Mol 114, 2360 Oud-Turnhout
T: 0032 14 72 38 10

In zijn restaurant Vin Perdu biedt Joeri Huybs samen met zijn partner Griet Broeckx een seizoensgebonden keuken aan, waarin verse producten centraal staan. De Kempense chef voegt aan zijn gerechten graag een vernieuwende toets toe, met alle respect voor de klassieke basis. Vorig jaar veranderde Vin Perdu radicaal zijn formule, en schakelde het van een traditioneel gastronomisch restaurant om naar bistronomie met een uitmuntende wijnkaart.

Gerelateerd