{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Mosselen friet 2.0

Simon Goyens
Simon Goyens • L'Oh
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • Mosselen
  • Selder
  • Peterselie
  • Witte wijn
  • Ui
  • Sjalot
  • Aardappel
  • Verse mayonnaise
BEREIDING
  1. Gaar de mosselen met selder, ui en peterselie. 
  2. Haal vervolgens de mosselen uit de schelp. 
  3. Snij fijne brunoises van selder en ui. Meng dit samen met gesnipperde peterselie. 
  4. Kruidt af met olijfolie, peper, zout en Chardonnayazijn. 
  5. Snij de sjalotjes fijn en fruit ze. 
  6. Mix het kookvocht op met melkerijboter.
  7. Serveer het geheel met verse mayonnaise. 
  8. Werk af met selderbloemen en krokante sjalot
recipe
Simon Goyens

Simon Goyens

L'Oh
Voortstraat 19, 3390 Tielt-Winge
T: 016 77 99 07

Simon Goyens opende samen met zijn partner Leen Weckhuyzen restaurant L’Oh, verwijzend naar verwondering. L’Oh scheerde meteen hoge toppen in de gidsen en leverde Simon een plek op in het besloten clubje van JRE. Met een seizoenskeuken die maximaal inzet op moestuingroenten bevestigt de chefkok zijn creatieve karakter. Als liefhebber van contrasten blinkt hij uit in het combineren van al het goede uit de aarde en de zee.

Gerelateerd