{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

My Sweet Chilli

Pieter Coomans
Pieter Coomans • De Wingerd
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 1 puntpaprika
  • 3 Padron pepers (zeer goed gewassen)
  • 5 tomberries
  • 5 fijne lapjes lardo
  • 1/4 ajuin fijngesneden
  • 1 klein teentje look (geplet)
  • 1 soeplepel Piri Piri (wesc)
BEREIDING
  • Snij de puntparika in twee ongelijke delen: zorg dat je een soort bootje uitsnijdt waarin je kunt dresseren. Verwijder de zaadlijsten en snij het uitgesneden stuk in fijne brunoise. Snij de Padrón pepertjes fijn (de zaadlijsten moeten niet verwijderd worden). Kleur de ajuin en de look aan in een pan, voeg de brunoise en de gesnipperde pepertjes toe en laat even krachtig bakken. Voeg als laatste de piri piri toe.
  • Afwerking: dresseer in de halve puntpaprika. Werk af met roosjes van lardo, enkele tomberries en eventueel wat cressen. 
recipe