{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Peanut butter & jelly cocktail

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 40 ml Bulleit Rye geïnfuseerd met pindakaas*
  • 40 ml citroensap
  • 30 ml rietsuikersiroop
  • 10 ml rode wijn
  • 8 ijsblokjes
  • Een schijfje sinaasappel

* Verwarm de pindakaas en de Bulleit Rye in een pannetje op het vuur, maar laat het mengsel zeker niet koken. Zet het afgekoelde mengsel ongeveer vier uur in de diepvriezer. Haal het mengsel daarna uit de diepvriezer en verwijder het grootste deel van de pindakaas met een lepel. Giet de overschot (de Rye) door een dubbele zeef opnieuw in de fles. Ongeveer 30% gaat verloren. 

BEREIDING
  • Vul een shaker met de geïnfuseerde Rye, het citroensap, de rietsuikersiroop en de ijsblokjes.
  • Shake krachtig en giet met de ijsblokjes in een tumblerglas.
  • Giet er de rode wijn bij en garneer met een schijfje sinaasappel. 
recipe