{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Ravioli van gele biet, yoghurt, pompoenpitten

Giovani Oosters
Giovani Oosters • Vous lé Vous
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 2 grote gele bieten
  • een scheutje azijn
  • pompoenpitten
  • veldsla
  • Voor de hangop van yoghurt: 250 gr yoghurt · olijfolie · 50 gr room · 1 geraspte limoen · peper en zout
BEREIDING
  • Voor de hangop van yoghurt laat je de yoghurt uithangen in een doek gedurende 24u. Haal de hangop uit de doek en breng op smaak met olijfolie, room, rasp van limoen en peper en zout.
  • Wikkel één gele biet in aluminiumfolie en gaar gedurende 12u op 90°.
  • Schil en laat drogen in een voorverwarmde oven op 85°. Mix fijn.
  • Snij de gegaarde biet in dunne plakjes. Mix de rest zeer fijn met een scheut room en bind eventueel.
  • Maak ravioli’s door de crème tussen twee sneetjes gele biet te brengen.
  • Schil de andere gele biet en snij hier dunne plakken van.  Steek rondjes uit, breng op smaak met peper, zout, olijfolie en azijn.
  • Rooster de pompoenpitten. Maak de veldsalade schoon.
recipe
Giovani Oosters

Giovani Oosters

Vous lé Vous
Wimmertingenstraat 76, 3501 Wimmertingen
T: 011 74 81 55

Giovani Oosters heeft dit jaar de award ‘Denk Groenten! Denk Fruit!’ gewonnen. Gault&Millau reikt die prijs uit aan het restaurant dat de meeste groenten en fruit op het menu zet. Oosters is een van de opkomende talenten van de Belgische gastronomie en maakt deel uit van de Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Gerelateerd