{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Ravioloni van truffel, kalfsvlees, truffelsaus en slaatje van enoki en Tahoon cress

DIT HEB JE NODIG (voor 10 personen)
  • 100 g sjalot
  • 15 g Knorr Professional specerijenpuree 3 pepers
  • 20 ml Phase with Natural Butter Flavour
  • 15 g cognac
  • 40 g balsamicoazijn
  • 50 g truffeljus
  • 1 l Knorr Professional kalfsjus
  • 25 g truffelpasta
  • 25 g Hellmann’s vinaigrette rode ui en sjalot
  • 50 g boter
  • truffelolie (optioneel)
  • zwarte peper van de molen
  • 750 g filet d’anvers van kalf (75 g per persoon)
  • 10 ravioloni van funghi en truffel
  • 50 g groene asperges
  • 50 g witte asperges
  • 50 g enoki-champignon
  • 1 bakje Tahoon Cress
BEREIDING
  • Verhit de Phase en stoof er de fijngesneden sjalot en de specerijenpuree 3 pepers in aan.
  • Blus het geheel met de cognac, de truffeljus en de balsamicoazijn.
  • Laat het geheel tot de helft inkoken en voeg daarna de kalfsjus toe.
  • Laat het geheel tot ¼ inkoken.
  • Zeef de saus door een fijne zeef.
  • Voeg nu de truffelpasta en de vinaigrette rode ui en sjalot toe aan de saus.
  • Monteer het geheel met de boter.
  • Werk af naar smaak met de truffelolie en wat zwarte peper van de molen.
  • Bak de van te voren traag gegaarde (op 62°C gedurende 40 minuten) filet d’anvers van kalf aan in de Phase en kook de ravioloni al dente in de kippenbouillon (20 g Knorr Pro Pasta per liter).
  • Vermeng nu de in dunne lamellen gesneden asperges, de Tahoon Cress en de enoki-champignons. Voeg een klein beetje Hellmann’s vinaigrette rode ui en sjalot toe en breng verder op smaak met peper en zout.
recipe