{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Red Revolution

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 50 ml Boiron paprikacoulis
  • 12,5 ml Avalle Suave gazpacho
  • 10 ml tamarindesap*
  • 20 ml siroop van zwarte kardemom en Breydelspek**
  • 5 ml smoked tabasco

Voor het Tamarindesap: 

  • 100 g tamarindepasta
  • 500 ml water
  • 45 ml Charlie's Juice vers limoensap
  • 20 g palmsuiker

Voor de siroop van zwarte kardemom en Breydelspek: 

  • 700 ml Rioba rietsuikersiroop
  • 100 g Breydelspek, in blokjes gesneden
  • 20 g zwarte kardemom
BEREIDING
  • Voor het tamarindesap: mix alle ingrediënten.
  • Voor de siroop: verwarm de rietsuikersiroop lichtjes en laat trekken met het Breydelspek en de gekneusde zwarte kardemom.
  • Shake alle ingrediënten met ijsblokken en giet met de ijsblokken in een tumblerglas.
  • Garneer met geroosterde minipaprika of kerstomaatjes.
recipe