{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Scharrolletjes à la dugléré met aardappelpuree

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 3 Horeca Select diepvriesscharrolletjes
  • 120 g Horeca Select aardappelpuree
  • 25 g gepelde garnalen
  • 20 g tomaten
  • 20 g ui 
  • 1/8 selder
  • 2,5 cl Noilly Prat
  • 12,5 cl visfumet
  • 3 cl Horeca Select culinaire room
  • 20 g witte champignons
  • 10 g gehakte peterselie
BEREIDING

Pocheer de scharrolletjes in de visfumet. Snij de ajuin, de selder en de champignons fijn (hou de stelen en hoedjes apart). Snij de tomaten in blokjes.

Stoof de ajuin, de selder en de champignonstelen in boter. Blus met de Noilly Prat, laat verdampen en bevochtig dan met de visfumet. Voeg de room toe, laat inkoken tot sausdikte en zeef de saus. Schuim op met een klontje boter. Voeg nu de in blokjes gesneden tomaten en de op voorhand gebakken champignonhoedjes toe en tot slot ook de grijze garnalen.

Spuit de puree met een spuitzak op een bakplaat bekleed met bakpapier en laat gratineren in de oven.

Schik de scharrolletjes op een bord, leg er de gegratineerde aardappelpuree naast en giet de saus met de groentjes en garnalen over de vis. Werk af met fijngehakte peterselie.

recipe