{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Spicy glazed ribs met koriander, pinda en limoen

DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 4 voorgegaarde ribben
  • 100 g hoisinsaus
  • 100  g sambal
  • 100 g zoetzure saus
  • 150 g gezouten pindanootjes
  • 2 verse limoenen
  • 1 bos koriander
BEREIDING
  • Voorverwarm de oven op 180°C.
  • Laat de hoisinsaus, de sambal en de zoetzure saus voor een derde inkoken en verfris met het sap van 1 limoen. Smeer de ribben in met dit mengsel en bak ze 7 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Bestrooi de ribbetjes daarna met gehakte pindanootjes en fijngesneden koriander en snij ze in stukken.
  • Serveer de ribbetjes met een partje limoen erbij.
recipe