{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

tartaar van Iers rundvlees, crémeux van cabernet sauvignon azijn

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 80 g rundvlees
  • 1 lenteui
  • 10 ml amandelolie
  • 5 ml arachideolie
  • 10 ml cabernet sauvignon azijn Forum
  • 5 g amandelcrunch

Voor de crémeux van cabernet sauvignon azijn (voor 80 stuks): 

  • 1 l room
  • 275 g eierdooiers
  • 240 g suiker
  • 20 g gelatine
  • 1 l cabernet sauvignon azijn Forum
BEREIDING

Maak de tartaar aan met geciseleerde jonge ui, amandelolie, arachideolie en wat cabernet sauvignon-azijn. Serveer de tartaar met amandelcrunch en crémeux van cabernet sauvignon.

Voor de crèmeux van Cabernet-Sauvignon azijn: 

  • Maak een ruban van de suiker en de dooiers. Laat de room opkoken en los de gelatine op in de room.
  • Meng de ruban en de room. Voeg er de cabernet sauvignon aan toe en zeef.
recipe