{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Tongschar op graat met zeeuwse mosselen, venkel en beukenzwam

Simon Goyens
Simon Goyens • L'Oh
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • Tongschar
  • Mosselen
  • Mini venkel
  • Shimeji
  • Jonge lenteui
  • Kruidenolie
  • Chioggiabiet
BEREIDING
  1. Gaar de mosselen en maak de Tongschar schoon. 
  2. Bak de tongschar mooi gaar. 
  3. Gaar de mini venkel en hou de plukjes bij als afwerking. 
  4. Marineer de paddenstoelen in sushi-azijn, hon mirin, leg deze rauw op het bord. 
  5. Bak de lenteui op het moment. 
  6. Dompel de chioggiabiet in de marinade van de paddestoelen en dresseer. Werk af met kruidenolie.
recipe
Simon Goyens

Simon Goyens

L'Oh
Voortstraat 19, 3390 Tielt-Winge
T: 016 77 99 07

Simon Goyens opende samen met zijn partner Leen Weckhuyzen restaurant L’Oh, verwijzend naar verwondering. L’Oh scheerde meteen hoge toppen in de gidsen en leverde Simon een plek op in het besloten clubje van JRE. Met een seizoenskeuken die maximaal inzet op moestuingroenten bevestigt de chefkok zijn creatieve karakter. Als liefhebber van contrasten blinkt hij uit in het combineren van al het goede uit de aarde en de zee.

Gerelateerd