{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Zeeuwse mossel met fregola sarda en kappers

Simon Goyens
Simon Goyens • L'Oh
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • Mosselen
  • Fregola Sarda
  • Grote kappertjes
  • Bieslook
  • Sjalot
  • Olijfolie
  • Xeresazijn
  • Lente ui
BEREIDING
  1. Gaar de mosselen en haal ze uit de schelp.
  2. Kook de Fregola beetgaar en werk op met gesnipperde sjalot, peper, zout en fijngesneden kappertjes.
  3. Maak een vinaigrette van de azijn, bieslook en olijfolie. 
  4. De lenteui snij je zeer fijn en leg je op ijswater als garnituur.
  5. De grote kappers fruit je krokant.
  6. Dresseer het geheel in een schelpje als fingerfood en werk af met basilicumbloemen.
recipe
Simon Goyens

Simon Goyens

L'Oh
Voortstraat 19, 3390 Tielt-Winge
T: 016 77 99 07

Simon Goyens opende samen met zijn partner Leen Weckhuyzen restaurant L’Oh, verwijzend naar verwondering. L’Oh scheerde meteen hoge toppen in de gidsen en leverde Simon een plek op in het besloten clubje van JRE. Met een seizoenskeuken die maximaal inzet op moestuingroenten bevestigt de chefkok zijn creatieve karakter. Als liefhebber van contrasten blinkt hij uit in het combineren van al het goede uit de aarde en de zee.

Gerelateerd