{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Zeeuwse mosseltjes 'amok' met peulen en kokos

Simon Goyens
Simon Goyens • L'Oh
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • Mosselen
  • Kokosmelk
  • Melkerijboter
  • Sugarsnap
  • Verse doperwten
  • Boterbonen
  • Jonge prei
  • Zeemelde
  • Chinese kool
BEREIDING
  1. Gaar de mosselen en laat het kookvocht reduceren samen met kokosmelk. Werk op het einde af met boter en mix goed op.
  2. Gaar alle peulvruchten. 
  3. Snij het wit van de prei in ringen en gaar. 
  4. De chinese kool fijn snijden en kort bakken.
  5. Kruid alle groenten met peper en zout.
  6. Leg alle ingrediënten in een diep bord, oversaus rijkelijk en werk af met zeemelde en bloemen.
recipe
Simon Goyens

Simon Goyens

L'Oh
Voortstraat 19, 3390 Tielt-Winge
T: 016 77 99 07

Simon Goyens opende samen met zijn partner Leen Weckhuyzen restaurant L’Oh, verwijzend naar verwondering. L’Oh scheerde meteen hoge toppen in de gidsen en leverde Simon een plek op in het besloten clubje van JRE. Met een seizoenskeuken die maximaal inzet op moestuingroenten bevestigt de chefkok zijn creatieve karakter. Als liefhebber van contrasten blinkt hij uit in het combineren van al het goede uit de aarde en de zee.

Gerelateerd