{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

Een kijkje in de wok bij Tien-Chin Chi

Tien-Chin Chi is al jarenlang een klinkende naam in de Waalse gastronomie. Al twintig jaar lang tovert hij een ultrapersoonlijke stijl uit de wok en op tafel, waarbij hij moeiteloos jongleert met Belgische en Chinese invloeden. In zijn L’Esprit Bouddha in Charleroi vervagen de grenzen tussen Oost en West in een unieke culinaire harmonie. Met de romanesco als leidraad gunt hij ons een kijkje achter de schermen van zijn universum.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels