{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

Nick Bril, apostel van de goede smaak


Midden in het Groen Kwartier in Antwerpen – een militair hospitaal uit de 19e eeuw dat werd omgevormd tot woonwijk – vinden we The Jane, het iconische restaurant dat op minder dan tien jaar tijd is uitgegroeid tot een onbetwiste gastronomische referentie in België en ver daarbuiten. De ziel en bezieler van deze culinaire tempel die is ondergebracht in een voormalige kerk is niemand minder dan Nick Bril, een van de ongetwijfeld origineelste chef-koks van vandaag. Hij ontving ons om honderduit te praten over muziek, koken, het vaderschap en zijn visie op gastvrijheid.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels