{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

Dokkoon Kapueak - De smaak van het authentieke 

Ze zijn vrij zeldzaam, de ‘exotische’ restaurants die door recensenten bedolven worden onder de  complimenten. In Knokke is chef Dokkoon Kapueak − bijna tegen wil en  dank − het symbool geworden van een succesverhaal dat zowel landsgrenzen als vooroordelen overstijgt. Zij liet ons  kennismaken met de duizend-en-een smaken van de Thaise gastronomie, met als rode draad een vrucht die kenmerkend is voor haar land van herkomst, de kokosnoot.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels