{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Actueel

Chef's Place

Het kloppend hart van de jonge garde bij bij Commotie

Op enkele minuutjes van het historische centrum van Gent, goed verscholen in een weelderige tuin, is Commotie een van de nieuwe sterren aan het jonge Belgische keukenfirmament. Sommelière Lara De Vlieger en chef-kok Thomas Gellynck ontvangen er ons in een haven van rust en gastronomisch genot, en praten honderduit over de familiale sfeer in hun zaak, het menselijke aspect in de keuken en een ietwat bijzondere plant: lamsoor.

Lees het artikel

Artikels

stay inspired

Ontvang maandelijks alle chefwaardige nieuwtjes in jouw mailbox.

Schrijf me in

nood aan inspiratie? metro weet raad

METRO bundelt voor jou alle relevante nationale en internationale horeca-beurzen en events die een must zijn voor iedere horeca-professional.

Bekijk de agenda

Laad meer artikels