{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

50 Best in Antwerpen 

Dit najaar vindt de prijsuitreiking van de World’s 50 Best Restaurants plaats in België, in Antwerpen. Een bekroning voor onze culinaire scene met als kers op de taart een gala-avond onder de noemer Flanders Finest, die 23 Michelinsterren samenbrengt. METRO is de uitgelezen partner voor dit uitzonderlijke diner.

Peter Goossens, Gert de Mangeleer, Viki Geunes, Nick Bril, Christophe Hardiquest, Tim Boury, Micha.l Vrijmoed, Jan Tournier, Thierry Theys en Ralf Berendsen. Deze buitengewone affiche met de absolute cr.me de la cr.me van de Vlaamse chefs zal op 1 oktober de gasten verwennen in de prachtige setting van het gloednieuwe Botanic Sanctuary hotel. Een grootse prelude voor de bekendmaking van de 50 Best-ranking op vrijdag 1 oktober in de Scheldestad.  

De verwachte gasten zullen kunnen genieten van vier hapjes en zes gerechten bereid door de verschillende chefs met exclusieve ingredi.nten aangeleverd door o.a. METRO. Een kaasbuffet van Van Tricht en een chocoladebuffet van Marcolini sluiten de festiviteiten in schoonheid af. Dat deze belangrijke internationale 50 Best-ranking voor het eerst in zijn geschiedenis naar ons land komt, biedt een nieuwe gelegenheid om de buitengewone kwaliteit van de Belgische chefs in het algemeen en die uit het noorden van het land in het bijzonder in de verf te zetten. Door zo’n evenement te organiseren kan Antwerpen de rijkdom en diversiteit van de keukens van deze Michelinsterrenchefs vieren. Tegelijk kan het de aandacht vestigen op de vele jonge chefs die we de komende jaren ongetwijfeld hogerop in deze rangschikking zullen terugvinden. Afspraak in oktober!