{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Bistro Philippe maakt het zich gemakkelijk

Met zijn elegante en toch ontspannen bistronomieformule heeft het restaurant van Philippe Lowette in Alken zich ontpopt tot een van de beste adresjes in Limburg. Door gebruik te maken van de METRO-app wordt het administratieve gedeelte van de job minder zwaar en kan Philippe zich ten volle concentreren op zijn passie.

“Samen met mijn vrouw Sarina hebben we de zaak tien jaar geleden geopend. We combineerden het restaurant met een traiteurszaak waarin we altijd volgens onze eigen principes hebben gewerkt. Daarbij streefden we er altijd naar om sleur te vermijden en mikten we steevast op topkwaliteit. In januari van dit jaar hebben we dan besloten om ons enkel nog toe te leggen op het restaurant, waar we alles met ons tweetjes doen. Zo kunnen we ook nog een gezinsleven hebben en krijgen we meer erkenning als restauranthouder.”

De bistronomie van Bistro Philippe is er een van een hoog niveau. De keuken kenmerkt zich door Franse invloeden, met zuiderse en oosterse toetsen. Centraal staan het respect voor de producten en de versheid ervan, en dat werd door Gault & Millau beloond met een mooie 13,5/20. “Ik ga iedere dag langs bij METRO. Zo kan ik mijn producten zelf uitkiezen in functie van mijn kaart en mijn gerechten. De METRO-app vergemakkelijkt mijn winkelervaring. Ik kan op voorhand prijzen bekijken via het online assortiment en ontvang sinds kort ook elke factuur als pdf in mijn mailbox. Die kan ik dan vlot doorgeven aan mijn boekhouder. Verder kan ik mijn facturen gemakkelijk archiveren en kan ik mijn aankopen opvolgen. Het is een betrouwbare dienst die perfect is afgestemd op een artisanale werkwijze als de onze.”

placeholder
placeholder
Nieuw in de METRO-app

Voortaan kun je je facturen in je mailbox ontvangen. Dit kan je instellen door in je MyMetro-account of in je METRO-app de optie ‘e-mailnotificaties’ aan te zetten. Je ontvangt je factuur vanaf dan als pdf in de bijlage. Nog nieuw in de app is de prijsscanner, waarmee je zelf in de winkel de prijs van ieder artikel kunt controleren. Zo wordt je foodcost berekenen nog eenvoudiger en stel je je menu’s in functie daarvan op.

Bestellen via de app

Ben je Delivery-klant en word je door ons beleverd? Gebruik dan de METRO-app om je bestelling te plaatsen. Je vindt de app in de App Store en Google Play Store.

WWW.BISTROPHILIPPE.BE