{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Blijf meester van je take-away

Meeneemgerechten en thuisleveringen winnen steeds meer aan belang in de horecasector. Om je te helpen je eigen bestellingssysteem vlot te lanceren, sloeg METRO de handen in elkaar met Flipdish, een internationale referentie op dit vlak. Een woordje uitleg.

Sinds 14 maart moeten alle horecaondernemers zichzelf steeds opnieuw heruitvinden en creatief te werk gaan om hun zaak draaiende te houden. Voor velen bleek take-away de enige manier om het verlies aan plaatsen in de zaal en de beperkte openingstijden te compenseren. Maar wie take-away zegt, zegt ook online bestellingen …

METRO biedt je nu de kans om je eigen systeem te lanceren waarmee je klanten niet alleen online kunnen bestellen maar ook betalen, zonder daarvoor een beroep te moeten doen op een externe dienstverlener. Gewoon even contact met ons opnemen via de website of je customer manager. Iemand van het Go Digital-team van METRO maakt dan een afspraak voor een demonstratie van het Flipdish-systeem. Als je geïnteresseerd bent, brengen we je in contact met Flipdish zelf en ontwerpen we samen met jou je eigen systeem op maat voor online bestellingen.

Het Flipdish-systeem is internationaal bekend en geliefd bij heel wat horecaprofessionals en werkt met een gebruiksvriendelijke en personaliseerbare interface. Je kunt het rechtstreeks in je website integreren zodat je klanten hun bestelling op je website zelf kunnen doorgeven zonder naar een leveringsplatform te worden doorgestuurd. Meeneemgerechten, levering aan huis of alle twee: alle opties zijn mogelijk. Het beheer van de bestellingen verloopt gecentraliseerd: je aanvaardt of weigert de bestellingen en communiceert rechtstreeks met je klanten. Zo geef je je verkoop weer een duwtje in de juiste richting en behoud je de controle over je marge en je imago.

De 3 grootste voordelen van Flipdish:

  • Duidelijke en transparante communicatie naar klant over take-away-mogelijkheden
  • Dnel en efficiënt bestellingen ontvangen
  • Rechtstreeks, zonder tussenpartijen

www.metro.be/onlinebestelsysteem