{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Chef's Season bij METRO

Chef’s Season bij METRO biedt je naar jaarlijkse gewoonte de mogelijkheid om nieuwe trends te ontdekken, tips en tricks van onze experts te vergaren, een leerrijk praatje te slaan met collega-restauranthouders en inspiratie op te doen voor je toekomstige menu’s en creaties. Het resultaat is een reeks niet te missen nocturnes – uniek en gezellig!

De METRO-nocturnes oogsten elk jaar weer heel wat succes en lokken steeds meer bezoekers. De edities van 2019 vinden plaats van oktober tot november. Antwerpen bijt de spits af, terwijl Luik de reeks sluit. Onze teams zetten hun beste beentje voor en zorgen voor een onvergetelijk onthaal. Samen met jou timmeren ze aan de weg naar succes, want bij METRO speel jij de hoofdrol!

Chefs en producten in de spotlights

De mogelijkheid om andere chefs te ontmoeten, is een onmiskenbare troef van de METRO-nocturnes. In het dagelijkse leven loop je immers niet altijd een collega tegen het lijf. Uiteraard presenteren je vertrouwde METRO-chefs hun recepten en producten, maar daarnaast zijn ook enkele lokale chefs van de partij. Ze delen hun ervaring en geven je met plezier een blik achter de schermen van hun kooktalent. Maar zoals in elke keuken, zijn onze producten de echte sterren van de avond! We leggen tijdens onze nocturnes graag de focus op onze huismerkproducten, die vandaag nog beter beantwoorden aan je behoeften en verwachtingen. Je ziet ze ‘aan het werk’ in de recepten van de aanwezige chefs, zodat je meteen inspiratie kunt opdoen voor je eigen creaties – mét aandacht voor food cost en food pairing. Wedden dat je eindejaarsmenu straks vleugels krijgt?

Chef’s Season verwelkomt je op onderstaande data:

• 7 oktober: Antwerpen-Noord

en Antwerpen-Zuid

• 14 oktober: Brussel en Vorst

• 15 oktober: Hasselt en Evergem

• 21 oktober: Namen en

Sint-Katelijne-Waver

• 22 oktober: Wevelgem

• 4 november: Luik

Je kunt doorlopend degustaties en demonstraties door topchefs bijwonen.

www.chefmagazine.be/agenda