{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

De vierde editie van de Dag van de eigen Zaak

We kijken alweer uit naar de tweede dinsdag van oktober, wanneer de ‘De Dag van de Eigen Zaak’ voor de vierde keer op rij plaatsvindt. Het is een wereldwijd initiatief van METRO om ondernemers op deze dag extra in de kijker te plaatsen bij hun klanten. Meer dan 25 landen waar METRO gevestigd is, nemen opnieuw deel op dinsdag 8 oktober 2019.

Ben je eigenaar van een restaurant en zou je willen dat nieuwe klanten vlot de weg naar jouw zaak vinden? Verras hen dan bijvoorbeeld een keer met een gratis voorgerecht naar keuze. Of wil je graag een cocktailshow organiseren met je eigen huisgemaakte cocktails voor je klanten? Topidee!

Evenzeer kun je je klanten tonen dat je hen dankbaar bent met een extra korting op een specifiek product op dinsdag 8 oktober. Dit zijn allemaal initiatieven die je kunt nemen op de ‘Dag van de Eigen Zaak’. Bedenk welke actie het best past bij jouw zaak en registreer deze actie gratis op de website: www.dag-van-de-eigen-zaak.be. Op die manier kunnen jouw klanten gemakkelijk jouw originele aanbieding terugvinden en vinden ze dankzij lokalisatie (Google Maps) ook jouw adres en eventuele contactgegevens terug.

Alleen maar voordelen

De ‘Dag van de Eigen Zaak’ biedt een unieke kans voor jou als horecaprofessional om de zichtbaarheid van je zaak te vergroten. Je deelname zorgt er ook voor dat nieuwe klanten de weg naar jouw onderneming vinden, maar daarnaast kun je ook de band met je bestaand clienteel versterken. Bovendien krijg je dankzij jouw specifieke actie ongetwijfeld extra mensen over de vloer, wat niet slecht is om je zakencijfers voor oktober wat te boosten.

Bij METRO kan je voordelig aankopen doen voor je actie, zoals verschillende soorten bubbels aan promoprijzen. METRO en MAKRO steunen jouw actie bovendien met een communicatie naar 750.000 MAKRO-klanten.

www.dag-van-de-eigen-zaak.be