{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Horecatel is terug, en hoe!

Voor zijn 54ste editie spaarde vakbeurs Horecatel kosten noch moeite om te schitteren als nooit tevoren. We laten corona achter ons en vier dagen lang focussen we in maart op het beste van wat het Franstalige landsgedeelte ons te bieden heeft. En uiteraard is ook METRO mee van de partij!

Diensten, materiaal, producten: om en bij de 400 exposanten presenteren tijdens Horecatel alles wat de horecasector omvat. Als grootste vakbeurs voor professionals uit de Waalse gastronomiesector is de beurs al een halve eeuw lang een verplichte afspraak voor al wie in de horeca actief is. METRO is er al jarenlang bij en staat ook dit jaar weer, met een zoals altijd gezellige stand in hal 6 waar we enkele mooie verrassingen in petto hebben.

Onze eigen merken staan centraal tijdens deze editie en we nodigen iedereen van harte uit om te komen proeven van onze paradepaardjes. Denk aan ons huisgemaakte aperitivo, een smakelijke variatie op de grote Italiaanse klassieker die vanaf de eerste prille zonnestraaltjes op geen enkel terrasje mag ontbreken. Ook onze Wijn van het Jaar is van de partij en neemt je mee naar de oevers van de Douro, onder de Portugese zon. Ons digitale team staat klaar om je al onze digitale diensten uit de doeken te doen om je zaak vooruit te helpen, het je gemakkelijker te maken in je werk en je prestaties op alle vlakken te verbeteren. Afspraak in Marche-en-Famenne van 13 tot 16 maart!

In samenwerking met l'Ecole D'hôtellerie et de Tourisme de la Ville de Liège.

Praktische informatie
  • Horecatel, van 13 tot 16 maart
  • METRO-stand in hal 6, stand 6bc5
  • Openingsuren: zondag 13 tot dinsdag 15 maart van 11 tot 19u. Woensdag 16 maart van 11 tot 18u. 
  • Adres: Wallonie Expo (WEX), rue des Deux Provinces 1, 6900 Marche-en-Famenne