{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Metro maakt je leveringen nog gemakkelijker

METRO blijft zijn leveringsaanbod verder optimaliseren om nog beter in te spelen op al je behoeften. Ontdek de vele voordelen van deze service waarmee je niet alleen tijd wint, maar ook je administratie vereenvoudigt.

Na je bestelling kan je op je twee oren slapen, al de rest wordt door METRO gedaan: bestelling verwerken, picking en natuurlijk het leveren van de goederen.

Al vijf jaar lang investeert METRO fors in zijn leveringsaanbod met een Food Delivery Service die is afgestemd op de huidige behoeften in de horecasector. Dat is des te meer nodig in het post-covidtijdperk waarin horeca professionals schreeuwen om werknemers en de verwachtingen van de klanten niet meer zijn zoals voor de pandemie.

We hebben hiervoor een specifiek magazijn dat zich uitsluitend bezighoudt met de leveringen en dat los staat van de beschikbare voorraden in de winkels. De bestellingen worden er de klok rond verwerkt. Je kunt tot 22.30 uur virtueel winkelen.

De METRO Delivery service is de perfecte aanvulling op je winkelbezoeken. Je vindt er een ruim assortiment waarin de eigen merken van METRO, gemaakt voor en door chef-koks, een voorkeursplaats innemen. Je kan bestellen via onze website, maar ook in de METRO-app.

METRO Delivery Service

Jouw voordelen:

  • Een breed assortiment – ultravers, kruidenierswaren en diepvriesartikelen – voor correcte prijzen en een kwaliteitsvol aanbod van eigen merken voor en door chef-koks
  • Een gebruiksvriendelijke webshop die de klok rond geopend is
  • De mogelijkheid om zowel in de app als via de webshop te bestellen
  • Eenvoudig bestellen tot 22.30 uur de dag voor je leverdag
  • Een gecentraliseerd contactpunt en eenvoudige administratie
  • Een klantendienst die iedere dag de klok rond bereikbaar is
  • IFS-certificaat en verzekerde kwaliteitsgarantie

Aarzel niet om meer uitleg te vragen bij je METRO-winkel, onze klantendienst op het nummer 03 600 18 00 of via contact@metrofsd.be.