{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

Op het menu van de vakbeurs

De nieuwe editie van horeca expo belooft er een te worden vol verrassingen. De vakbeurs, die dit jaar plaatsvindt van 20 tot 24 november in Gent, is en blijft een jaarlijkse must voor al wie actief is in de horeca. Metro heet je er graag welkom op zijn stand, waar je kan kennismaken met alle nieuwigheden die onze merken te bieden hebben en met een ruime waaier aan inspirerende producten en recepten.

Noteer alvast: 8329. Dat is het nummer van de METRO-stand op de vijf intense dagen van Horeca Expo, editie 2022. Onze teams verwelkomen je met een bijzonder verleidelijk degustatieprogramma. Op voedingsvlak staan wereldse invloeden centraal, bijvoorbeeld een typisch Japanse bentobox vol topproducten uit het gamma Yama Food en vier kleine gerechten van de Japanse archipel.

Onze Chef-kok schotelt je vijf gerechten voor waarmee hij smaken uit het gebied van de Stille Zuidzee wonderwel combineert met klassiekers van bij ons. Op drankvlak tovert de Aperitivo Spritz van METRO opnieuw de zomer in het glas. Onze Wine of the Year en de cuvée Sommelier samengesteld door de METRO sommeliers samen met Hoenshof zullen ook geserveerd worden. De trend van de alcoholvrije dranken kan niet achterwege blijven, met mocktails van Fairy Dusters, die het enorme potentieel illustreren van deze feestelijke en lekkere mixen die zich perfect lenen voor tal van gelegenheden. We zien jullie graag allemaal in november om onze successen samen te komen vieren!

Het menu:
  • Yakitori – kokoscurry – gepekeldegroenten
  • Chawanmushi met groenten – kimchi
  • Zeetong – romige bouillabaisse – jonge spinazie
  • Maïskip – barbecue-mousseline – krieltjes
  • Café gourmand
Horeca Expo
  • Van 20 tot 24 november
  • Flanders Expo, Maaltekouter 1 – 9051 Gent
  • METRO – Stand 8329