{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Chef's Place

SumUp, de rekening klopt

Vanaf 1 juli 2022 moeten alle Belgische handelaars hun klanten minstens één elektronische betaalmogelijkheid aanbieden. Om aan die verplichting tegemoet te komen – en aan de verwachtingen van de overgrote meerderheid van de consumenten – bestaat er een eenvoudige, efficiënte en betaalbare oplossing: SumUp.

De regering besloot om de mogelijkheid om elektronisch te betalen te verplichten. Dat is eigenlijk gewoon een logisch gevolg van de technologische vooruitgang die bij onze huidige levensstijl hoort. Alle generaties betalen nu al contactloos via bankkaart of smartphone. Het tijdperk van het cash geld lijkt definitief voorbij. Maar wie elektronisch betalen zegt, heeft daar wel het materiaal voor nodig natuurlijk. De kaartlezers van SumUp zijn beschikbaar in alle METROwinkels en sluiten perfect aan bij de behoeften van ondernemers, zonder al te grote investeringen te vragen. Ruim drie miljoen bedrijven vertrouwen al op deze methode, die zijn nut al ruimschoots heeft bewezen.

Betalen in alle vrijheid

SumUp werkt bijzonder intuïtief en vooral zonder enig engagement van jouw kant. Je hoeft geen contract te ondertekenen of een maandelijks abonnement af te sluiten. De enige kosten die je moet maken, zijn de aankoop van de kaartlezer en een vaste commissie van 1,69% per transactie. Gebruik je de lezer niet, wanneer je bijvoorbeeld gesloten bent, hoef je dus geen cent te betalen.

De SumUp-lezers zijn licht en klein genoeg om in je zak te passen, en je gebruikt ze dankzij de betrouwbare verbinding waar je maar wil. Ze lenen zich perfect voor gebruik in de zaal of op je terras, maar ook tijdens evenementen, op festivals of voor foodtrucks. Ze aanvaarden alle elektronische betaalmiddelen, contactloos of niet, waaronder betalingen met kaart en betalingen via smartphone of smartwatch zoals bijvoorbeeld met Apple Pay en Google Pay.

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
Voilà, ’t is al betaald

Haal je SumUp-lezer uit de verpakking en vijf minuten later kun je hem al gebruiken voor je allereerste elektronische betaling. Het enige wat je moet doen is de – gratis – SumUp-app downloaden en een account aanmaken. Zelfs in dringende gevallen, wanneer je plots besluit om een evenement te organiseren bijvoorbeeld, beschik je meteen over een oplossing voor elektronisch betalen, zonder nutteloze papierwinkel of tijdverlies.

Met SumUp haal je een veilig en betrouwbaar elektronisch betaalsysteem in huis dat voldoet aan de wettelijke vereisten en dat bijzonder gebruiksvriendelijk is. Je maakt het je personeel gemakkelijk én je optimaliseert de werking van je kassa en je boekhouding. En ook je klanten zullen je dankbaar zijn, nu ze vlot en zonder stress kunnen betalen. Snel naar je METROwinkel voor jouw eigen SumUp!