À la minute tiramisu met luchtige mascarponeroom en een koffie krokantje
Mascarpone room
- 750 ml Debic Room en Mascarpone
- 100 ml suikerwater 1:1
- 100 ml espresso
- 50 ml Marsala
Koffie krokantjes
- 20 mokka snoepjes
Garnituur
- 30 boudoir koekjes
- 250 ml espresso
- 150 ml koffielikeur
- 50 ml suikerwater 1:1
- 100 g cacaopoeder
Mascarpone room
Meng alle ingrediënten samen in een maatbeker. Giet in een 1L sifonfles. Belucht met 2 gaspatronen en bewaar in de koeling. Schud kort voor gebruik.
Koffie krokantjes
Verwarm de oven op 170 ˚C en verwijder de verpakking van de snoepjes. Schik ze tussen 2 siliconen bakmatjes en bak ze gedurende 10 minuten, tot ze goed gesmolten zijn. Rol ze dun uit met een deegroller. Bewaar op een droge plaats, in een gesloten recipiënt.
Bordschikking:
Meng de espresso met de koffielikeur en het suikerwater en dompel de boudoirkoekjes er kort in. Schik de koekjes op het bord en spuit er de mascarpone room overheen. Maak af met het cacaopoeder en de koffie krokantjes.