{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Asperges, pistache, raapstelen, geitenkaas uit de Kempen

Seppe Nobels
Seppe Nobels • Graanmarkt 13
DIT HEB JE NODIG (voor 4 personen)
  • 500 gr witte asperges
  • 100 gr geitenkaas uit de Kempen
  • 1 bussel raapstelen
  • 80 gr pistachenoten
  • 6 el pistache-olie
  • fleur de sel
  • peper
  • sap van 1 limoen
BEREIDING
  • Schil de asperges en snijd de laatste 2 cm van de asperges af. Was de raapstelen, behoud de wortel, verwijder de buitenste grote bladeren. Hak de pistachenoten fijn.
  • Kook de asperges gedurende 2 minuten in gezouten water. Grill ze vervolgens in een grillpan zonder vetstof.
  • Schik de asperges op het bord en brokkel hierover de geitenkaas, pistache noten en besprenkel met pistacheolie, fleur de sel en peper van de molen.
  • Haal de raapstelen door het limoensap en schik ze op het bord.
recipe
placeholder
Seppe Nobels

Seppe Nobels

Graanmarkt 13
Graanmarkt 13, 2000 Antwerpen
T: 03 337 79 91

Voor Seppe Nobels zijn groenten een tweede natuur. Zowel in België als in het buitenland krijgt de chef van Graanmarkt 13 in Antwerpen er vaak een pluim voor. Zijn levendige gerechten houden van kruiden. Elk ingrediënt is welkom als het past in de creatieve visie en luchtige keuken van de chef.

Gerelateerd