{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Brazilian Farao

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 50 g ananas (uit de Josper)
  • 30 ml kaneelsiroop
  • 40 ml versgeperst citroensap
  • 10 ml esdoornsiroop
  • ½ fles Lindemans Faro

Voor de afwerking:

  • 5 g kaneelstokje
  • 5 g rozemarijn
BEREIDING
  1. Karamelliseer de ananas in een Josper/barbecue (3 u in de kolenoven op lage temperatuur) en rook eventueel nog bij met rookhout naar eigen smaak (vb. hickory i.p.v. eik).
  2. Schil de ananas en snij de kern eruit. Snij het vruchtvlees in blokjes.
  3. Mix de ananas, de kaneelsiroop, de esdoornsiroop en het citroensap in een blender.
  4. Shake deze puree met ijsblokjes in een shaker.
  5. Serveer met ijsblokjes in een longdrinkglas. Top af met Faro-bier.
  6. Garneer met een (gebrand) kaneelstokje en rozemarijn.
recipe