{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Cassolette van kalfswang, Ter Dolen bier en minigroentjes

Alex Clevers
Alex Clevers • Vivendum
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • Minivenkel
  • Miniworteltjes
  • Miniraapjes
  • Kleine soorten paddestoelen
  • Gekonfijte gezouten citroen
  • Kalfsjus
  • Kalfswangen
  • Terdolenbier
BEREIDING
  1. Stoof de kalfswang met het Terdolenbier en het kalfsjus tot ze gaar zijn
  2. Kook de jus in en werk af met gekonfijte gezouten citroen
  3. Dresseer met de minigroentjes en paddestoelen
recipe
Alex Clevers

Alex Clevers

Vivendum
Vissersstraat 2, 3650 Dilsen-Stokkem
T: +32 89 57 28 60

Al twee decennia lang serveert Alex Clevers in zijn Vivendum door de natuur en de Limburgse bodem geïnspireerde gerechten. Het restaurant, dat is ondergebracht in een 18e-eeuwse pastorie, ligt op amper enkele honderden meters van de oevers van de Maas. En die nabijheid fungeert als voortdurende inspiratiebron voor de chef-kok, die een heel menu samenstelde dat een ode brengt aan de Limburgse bodem. Als lid van de Mastercooks of Belgium werkt Clevers met klassieke technieken en een perfecte productbeheersing om zijn gasten kwaliteitsgerechten van hoog niveau voor te schotelen die steeds toegankelijk blijven.

Gerelateerd