{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Chocoladebrownie met crémeux van karamel, tonkamousse en mango

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  •  METRO Chef brownie 
  • Debic mascarpone Cream Plus  
  • Ponthier Exotic coulis  
  • Deleye Elements Mini Sfera karamel (3 stuks)
  • Deleye Elements Maxi Quenelle tonkachocolade
  • Deleye Elements chocoladecrumble 
  • Verse mango  
  • Verse ananaskers  
  • Citrusafrikaan (blad en bloem) 
  • DV chocoladeblaadje  
BEREIDING

Ontdooi tijdig de Mini Sfera en de Maxi Quenelle (5 min. op kamertemperatuur of 10 min. in de koelkast).

Snij de brownie in de gewenste grootte. De afgesneden stukjes kan je gebruiken voor een crumble.

Klop de mascarpone Cream Plus op tot slagroom en bewaar hem in een spuitzak. 

Schil de mango, snij hem in plakken en gebruik een uitsteekvorm om er cirkels uit te steken. 

Spuit de mascarponemousse op het bord en werk af met de coulis met behulp van een knijpfles.

Dresseer de andere ingrediënten errond en werk af met de citrusafrikaan, de crumble en het chocoladeblaadje. 

recipe