{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Everzwijnragout

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 250 g stoofvlees van everzwijn
  • 6 METRO Chef  aardappelkroketten
  • 100 ml Knorr wildfond
  • ¼ dikke wortel
  • ½ aardappel
  • 1 raapje
  • ¼ ajuin
  • ½ el Luikse siroop
  • 150 ml rode wijn
  •  tijm en laurier  
  •  peper en zout   
  •  margarine
BEREIDING

Kleur het vlees aan in margarine en kruid met peper en zout. Schil de groenten, snij ze in grote stukken en voeg ze toe aan het vlees. Laat alles even mee kleuren en voeg dan de tijm, de laurier en de siroop toe. Blus met de rode wijn en de wildfond en laat 1,5 à 2 uur zachtjes koken. Serveer met kroketjes.

recipe