{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Forever autumn mocktail

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • 50 g geroosterde Conference-peer*
  • 30 ml limoensap (vers)
  • 20 ml Monin gembersiroop
  • 10 ml esdoornsiroop
  • 60 ml Fever-Tree ginger ale
  • peer, gember en affilla cress
  • Arcoroc NY bekerglas 40 cl
BEREIDING
  1. Mix de geroosterde peer* met het limoensap en de siroop in een blender tot een fijne coulis.
  2. Vul een bekerglas met ijsblokjes en voeg er de coulis aan toe. Top af met de ginger ale en roer even om. Garneer met een stukje verse peer en gember en affilla cress.
  3. *Verwarm de oven voor op 200°C. Prik met een mes een gaatje in de peer.
  4. Laat de peer in de oven tot ze helemaal gaar is vanbinnen en de schil gekaramelliseerd is.
  5. Verwijder de schil en het klokhuis zodra de peer een beetje is afgekoeld.
recipe