{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Grevelingen oester met lavas

DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)

Voor de ceviche lavas

  • 500 ml sushiazijn
  • 1 liter basis kippenfond
  • 2 grote sjalotten
  • 2 tenen look
  • 50 gr gember
  • 30 gr lavas
  • 2 rode Chili zonder zaad
  • 25 gr vissaus
BEREIDING

Oester

Steek voorzichtig met een oestermes en een keukenhanddoek de oesters open.

Spoel de oester kort in gezouten water en leg terug in het gezeefde oesterblad.

Alle ingrediënten voor de ceviche lavas fijn snijden en 1 nacht laten trekken in de liquide.

Zeven en 4 blaadjes gelatine per liter massa toevoegen.

Zure room opkloppen tot een spuitbare massa en afkruiden met peper, zout en limoensap.

recipe