{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

In miso gelakt haantje, courgette, pecorino sardo

Martijn Defauw
Martijn Defauw • Rebelle
DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)

• Haantje
• Miso
• Courgettes
• Percorino sardo

BEREIDING

Haantje inwrijven met miso en garen in de oven gedurende 20 minuten op 180°
Courgettes schaven en afwisselend beleggen met pecorino sardo. Krokant afbakken op 180°.
Strak afsnijden en beleggen met gemarineerde courgette.

recipe
Martijn Defauw

Martijn Defauw

Rebelle
Rekkemsestraat 226, 8510 Kortrijk
T: 056 21 94 50

In 2019 ontving Martijn Defauw de prijs voor het beste dessert van het jaar van de Gault & Millaugids voor zijn pandanrijst. Een perfecte samenvatting van de manier waarop deze dertiger werkt: hij grijpt terug naar klassieke combinaties waarmee hij vervolgens op een creatieve manier aan de slag gaat, geïnspireerd door de Japanse keuken. Zijn pure en intense, pretentieloze maar altijd nauwkeurige keuken maakt hem tot een van de rijzende sterren aan het Belgische culinaire firmament.

Gerelateerd