{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Kalfskroon met groenten uit de tuin

Sebath Capela
Sebath Capela • Indrani Lodge
DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon)
  • Kalfskotelet
  • Snijbiet
  • Bonenkruid
  • Daslook
  • Zevenblad
  • Aardappelen

 

BEREIDING
  1. Snijd de kalfskotelet en dek af. 
  2. Kruid en laat rusten.
  3. Maak met de afsnijdsels een vleesbasis.
  4. Kook kort de snijbiet, zonder te blancheren, met het zevenblad en de daslook.
  5. Dresseer in een cirkel.
  6. Bak het vlees.
  7. Snijd het vlees in plakjes en dresseer met de aardappelsigon.
  8. Werk af met de jus.
recipe
Sebath Capela

Sebath Capela

Indrani Lodge
Chemin de la Waronche 1, 1471 Genappe
T: +32 67 79 0243

Sebath Capela vertegenwoordigt als geen ander de waarden van een heel nieuwe generatie koks voor wie evenwicht belangrijker is dan prestaties. Zowel in hun gezin als op het bord en op milieuvlak. De voormalige medewerker van Bon Bon vond bij Indrani Lodge de ideale cocon om zijn talent verder te ontwikkelen. Hij serveert er gerechten die perfect aansluiten bij de natuur, licht en overwegend plantaardig, en hij doet dat in een harmonieuze samenwerking met de tuinman van de zaak, Rainer Pakert. Maandenlang kookte hij door de coronamaatregelen voor zijn gasten op hun kamer, maar nu maakt hij zich op om zijn gloednieuwe keuken en het nieuwe restaurant in de aanbouw bij de lodge in gebruik te nemen. Een behoorlijk ambitieuze uitdaging die ongetwijfeld nog vonken zal geven.

Gerelateerd