{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Kersenparels

Michaël Vrijmoed
Michaël Vrijmoed • Restaurant Vrijmoed
DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)

Sorbet framboos:

  • 500g puree framboos
  • 450g water
  • 225g suiker
  • 100g glucosepoeder
  • 25g trimoline
  • 6g stabilisator
BEREIDING

Sorbet framboos

Opkoken:

  • 9bl gelatine
  • 4g hibiscus

Opgieten , 7' laten trekken, passeren, diepvries, afdraaien in kleine bolmatten spuiten.

Uithalen en door cacaoboter halen, in cacaopoeder rollen

Kogeltruffel framboos

Ganache framboos:

  • 400g room

Opkoken:

  • 200g chocolade 811
  • 200g sao thomé 70%

Opgieten:

  • 140g boter

Ondermengen:

  • 230g puree framboos (vooraf gladmixen met 3g/l xantana)
recipe
Michaël Vrijmoed

Michaël Vrijmoed

Restaurant Vrijmoed
Vlaanderenstraat 22, 9000 Gent
T: 09 279 99 77

Guy Van Cauteren en Peter Goossens zijn, naar eigen zeggen, zijn mentoren. Hij was 8 jaar een van de pijlers van het Hof Van Cleve. Een opleiding gekenmerkt door de diepe kennis van het klassieke repertoire, met de creativiteit die nodig is om een ​​eigen persoonlijkheid op te bouwen. Sinds 2015 staat Michael Vrijmoed er alleen voor en belichaamt hij als geen andere chef de geweldige keuken van de gastronomische traditie. Nu met twee Michelinsterren laat hij zich gelden als leider van de Belgische scene, met nog vele mooie jaren voor de boeg...

Gerelateerd