{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

King Krab, avocado, zwarte knoflook, gremolata

Peeter Goossens
Peeter Goossens • Hof van Cleve
DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)
  • 1 king krab
  • 1 avocado
  • enkele eieren
  • zwarte look
  • gremolata
  • mayonaise
  • wasabi puree
  • sesamzaadjes
  • augurkjes
  • zilveruitjes
  • kappertjes
  • citroenzeste
  • citrus-afrikaan bloemetjes

 

BEREIDING
  1. Maak een King krab salade met ei, mayonaise en wasabi puree.
  2. Beleg met avocado, nori, sesam, zwarte lookcrème en enkele citrus-afrikaan bloemetjes.
  3. Werk het bord af met een jus van groene kruiden, augurk, zilverui, kappertjes en citroenzeste.
recipe
Peeter Goossens

Peeter Goossens

Hof van Cleve
Riemegemstraat 1, 9770 Kruisem
T: 09 383 58 48

Peter Goossens opende zijn eerste restaurant op zijn 23e, met zijn schoolervaring in Ter Duinen nog fris in het geheugen. Op zijn 28e nam hij Hof van Cleve over. Twee jaar later haalt hij een score van 17/20 in de Gault & Millau, in 1998 kon hij zich de jongste tweesterrenchef van België noemen, in 2004 haalde hij een 19,5 en in 2005 zijn derde ster... Maar het ware talent van deze onbetwiste keizer van de Belgische gastronomie laat zich niet beschrijven in cijfers en scores, maar in techniek en stijl.

Gerelateerd