{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

King Krab, pasta, courgette, barilotto

Peter Goossens
Peter Goossens • Hof van Cleve
DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)
  • 1 king krab
  • pasta
  • courgette
  • barilotto kaas
  • paprika
  • champignons
  • rucola
  • parmezaan
  • tomatenpoeder
  • groene kruiden coulis

 

BEREIDING
  1. Verwarm de king krab in een beurre monté.
  2. Beleg met fijngesneden courgette, paprika, pasta, champignon de paris, rucola en parmezaan.
  3. Rasp er barilotto kaas over.
  4. Strooi er tomatenpoeder overheen.
  5. Maak een bisque van krab als saus.
  6. Werk het bord af met een groene kruiden coulis.
recipe
Peter Goossens

Peter Goossens

Hof van Cleve
Riemegemstraat 1, 9770 Kruisem
T: 09 383 58 48

Peter Goossens opende zijn eerste restaurant op zijn 23e, met zijn schoolervaring in Ter Duinen nog fris in het geheugen. Op zijn 28e nam hij Hof van Cleve over. Twee jaar later haalt hij een score van 17/20 in de Gault & Millau, in 1998 kon hij zich de jongste tweesterrenchef van België noemen, in 2004 haalde hij een 19,5 en in 2005 zijn derde ster... Maar het ware talent van deze onbetwiste keizer van de Belgische gastronomie laat zich niet beschrijven in cijfers en scores, maar in techniek en stijl.

Gerelateerd