{$lblSkipToContent|ucfirst}
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Recept

Langoustine met komkommer en yoghurt

DIT HEB JE NODIG (voor 2 personen)

Jalapeno creme:

  • 100 gr kippenfond
  • 100 gr eiwit
  • 3 gr xantana
  • 50 gr sushiazijn
  • 15 gr zout
  • 60 gr gesneden jalapeno peper
BEREIDING

Pel de langoestine en verwijder het darmkanaal.

Snij de langoestine fijn en kruid met olijfolie, peper en zout, limoensap.

Leg plakjes baby komkommer in sushiazijn om te pekelen.

Gazpacho yoghurt

Neem stevige Griekse yoghurt en breng die op smaak met kruiding en maak ze iets lopender met geperst komkommer sap en chardonnay azijn.

Mix alle ingrediënten voor de Jalapeno crème in de thermomix.

Daarna monteren met 600 ml maïsolie.

recipe